Elokuvat

Jossakin on maa

Marokkolaisten lasten karkumatka unelmiensa perässä Eurooppaan muuttui painajaiseksi, kun heidän yhteinen ystävänsä teki verisen iskun Turussa.

Soita äidille

Soita äidille on lyhytdokumenttielokuva hetkistä, jolloin on pakko soittaa äidille.

Aatos ja Amine

Molenbeekin kaupunginosa Brysselissä on mediassa leimattu jihadismin pääkaupungiksi, mutta 6-vuotiaille pojille Aatokselle ja Aminelle se on tavallista kotiseutua.

Ei tietä kotiin

Kongon pakolainen Charles haluaa viedä suomalaiseksi kasvaneen tyttärensä Nadinen tutustumaan kotimaahansa. Matkan peruuntuessa jää vain muistot, jotka eivät ole helppoja jakaa.

Siéva

SIÉVA on dokumentaarinen ja runollinen kuvaus uudesta suomalaisesta katutanssin lajista sekä sen luoneista nuorista.

Paha poliisi

Paha poliisi -elokuvassa tarinansa kertovat henkilöt, jotka poliisi yritti rekrytoida tietolähteiksi.

Talvivaaran miehet

Dokumenttielokuva Talvivaaran miehet kertoo kriisistä toiseen kulkevasta kainuulaisesta kaivosyhtiöstä, sen työntekijöistä ja heidän työnsä merkityksestä.

Tori, portaat, kirkko

Lyhytelokuva tarjoaa Helsingin Senaatintorilta pieniä tarinoita kansakunnan menneisyydestä, sen arvojen muutoksesta kohti suvaitsevaa ja moniarvoista Suomea.

Neo-Hamlet

Neo-Hamlet on kokeellinen audiovisuaalinen taideteos, joka tutkii taiteiden välisiä rajapintoja vieden katsojansa syvälle Hamletin tarinaan sekä kunkin omaan sisimpään

Onnellisten kaupunki

Elokuva pienen kaupungin ihmisistä, joita yllättäen kohtaa mahdollisuus päästä eroon ”Suomen onnettomimman paikkakunnan imagosta”.

Ukko ja Akka

Oo hiljoo", toteaa Seppo 73 vuotta Lindalle 102 vee. Korven keskellä punaisessa tuvassa se meinaa, että ilo otetaan irti siitä mistä ehtii kiinni saada.

Laskettu aika

Dokumenttielokuvassa seurataan vuodenkierron verran syrjäkylien vanhusten olemista ja lasten odotusta autioituvassa Kainuussa.